Exsertus Social / Lanyard

Exsertus is het Microsoft competence center van de Cronos groep dat gespecialiseerd is in het adviseren, begeleiden en ontwikkelen van kwalitatieve maatwerksoftware gebaseerd op het .NET framework. Met een uitgesproken focus op web applicaties worden ook mobiele en desktop applicaties gebouwd en onderhouden.

Over de jaren heen heeft Exsertus een nauwe band opgebouwd met Microsoft en verkreeg het label van Gold Certified Partner voor de voortreffelijke kennis van Application Development. Om tot de realisatie van “future proof” applicaties te komen worden ook technologieën en architecturen buiten de .NET stack aangewend zoals bvb. bewezen javascript frameworks.

Het volledige team bestaat uit consultants die één of meerdere van de verschillende rollen in een software project op zich kunnen nemen, gaande van functioneel analist, technisch analist, architect, ontwikkelaar, tester tot scrum master en project manager.

Passie voor technologie, het onderhouden van een solide kennisbasis, persoonlijke groei en het voeren van een open communicatie zijn de centrale waarden van Exsertus. Deze worden extra aangewakkerd door de uitgebreide opleidingsmogelijkheden en de participatie in focus groepen zonder daarbij het sociale en fun aspect te negeren.

De projecten of opdrachten van onze klanten worden in verschillende modi operandi uitgevoerd:

  • Op project basis: Wij voeren het project geheel of gedeeltelijk uit voor de klant. Hierbij assisteren we de klant in alle facetten van het project. Van het uitwerken van het idee over de ontwikkeling tot de finale oplevering van de applicatie. Deze projecten worden zowel in Fixed Price, Time&Material als in Agile modus uitgevoerd afhankelijk van de wensen van de klant.
  • In consultancy: Eén of meerdere van onze experten op het gebied van analyse, architectuur of ontwikkeling kan uw team vervoegen om de applicatie in samenwerking verder te ontwikkelen.
  • In begeleiding: Wij nemen enkel een adviserende rol op met als doelstelling andere profielen binnen een project, of het project zelf, tot op een hoger niveau te tillen. Dit kan zowel op vlak van functionele analyse, technische analyse, architectuur of ontwikkeling.
  • In support: Wij nemen het applicatieve beheer van één of meerdere applicaties na de finale oplevering op ons. Daarvoor is een team van consultants in house dat flexibel in te plannen is in het geval dat er een dringende vraag over een bepaalde applicatie wordt gesteld. In de planning worden deze mensen nooit 100% ingepland zodat er steeds ruimte is om onze klanten snel te bedienen.

website: www.exsertus.be

icon-facebooklinkedinicon-twitter