Kenze Gold

Kenze (www.kenze.be) is een jong en onafhankelijk softwarebedrijf dat in 2011 werd opgericht door drie technische mensen die voortbouwen op hun jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatoplossingen op basis van Microsoft technologie.

Op enkele jaren tijd groeide het bedrijf uit tot een Microsoft Gold Partner Application Development met een unieke bedrijfscultuur en een team van een 20-tal mensen die elk hun passie voor Microsoft .NET technologie delen.

Kenze is geenszins een body-shopping bedrijf en levert heel wat meer dan alleen maar ‘profielen’ en aantrekkelijke CV’s. Projecten worden steevast gerealiseerd met behulp van de meest productieve ontwikkelingstools: Microsoft Visual Studio, Microsoft .NET, Microsoft SQL Server en Microsoft Team Foundation Server en dit binnen drie domeinen:

  • Agile .NET Development: Windows- & Enterprise-development, Web development.
  • Cloud Services: Microsoft Windows Azure, SQL Azure, Azure Storage, …
  • Mobile Solutions: iOS, Android, Windows Phone, Xamarin, Xamarin Forms, MVVM Cross, …

Het Kenze framework en de agile projectopvolging bieden hierbij de garantie voor een snellere en goedkopere ontwikkeling, standaardisatie en kwaliteit.

Door onafhankelijk en organisch te groeien, evolueert Kenze tot dé referentie in maatsoftware, waarbij kwaliteit, flexibiliteit en klanttevredenheid centraal staan. Leer ons kennen en geniet van met ons samen te werken.