May 15 - 17 | 2023 Antwerp | Belgium

Bank Van Breda

Bank Van Breda

Je kent Bank Van Breda ongetwijfeld als een professionele bank. Een bank die luidop durft zeggen dat ze er niet voor iedereen is – enkel voor ondernemers en vrije beroepen. En in die strenge focus zit heel veel van ons dna.

We kiezen er resoluut voor om een adviesbank te zijn. Een bank waar klant en bankier een échte vertrouwensband met elkaar opbouwen. Dat betekent dat we in méér geïnteresseerd zijn dan in de cijfers en de balansen van onze ondernemers: we kennen graag hun dromen en ambities. Want die helpen waarmaken, dát is onze missie.

Ondernemers zijn meer dan hun bedrijf. En vrije beroepers zijn meer dan hun beroep. Ook dat zien we in. Daarom besteden we veel aandacht aan de mens achter het bedrijf en verdiepen we ons in persoonlijke vermogensplanning en successie. Zodat onze klanten met hun hele financiële huishouding tot bij ons kunnen komen.

Bank de Kremer is ons nieuwste lid van de familie, geruggesteund door de kennis en expertise van Bank Van Breda en Delen Private Bank. Bank de Kremer helpt je overzicht te krijgen in wat je hebt, en kan hebben. Met Van Breda Car Finance zijn we verder ook een betrouwbare partner voor klanten van grote autodealers.

decorative image